Rüyada yüksek binadan inmek

Rüyada yüksek binadan inmek üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, parasal sıkıntıların son bulacağına, maddi ve manevi durumlarının günden güne daha kötü bir hal alacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek binadan inmek gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan tesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı bütün olarak değiştirmenize sebep olabilirler.

Rüyada yüksek binadan aşağıya inmek problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek binaya çıkıp inmek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir binadan aşağı inmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir binadan inmek bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine delalettir.

Rüyada yüksek binadan inmek insan içine çıkmak istemeyeceğine, kendisine yeni kısmetler sunacağına alamet eder.

Rüyada binadan inmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine inanılır.

Rüyada binadan aşağı inmek hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada iple binadan inmek her zaman evlatlarına destek olacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments