Rüyada binadan düşmek

Rüyada binadan düşmek kesesinin dolacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine alamet eder.

Rüyada binadan düşmek gördüyseniz:

  • Sizden hiçkimsenin beklenmediği hareketleri yapmaya eğilimlisiniz.

Rüyada binadan aşağıya düşmek evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine işaret eder.

Rüyada binanın tepesinden düşmek çok sevilen bir kişi olunacağına, eline para geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek binadan düşmek üzüntülerin daha da artacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada binadan aşağı düşmek hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bina düşmek kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine alamet eder.

Rüyada binadan düşmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına alamet eder.

Rüyada yüksek bir binadan düşmek işinin ehli durumuna geleceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına alamet eder.

Rüyada çok yüksek binadan düşmek çözümsüz sorunları olmayacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments