Rüyada yüksek bir binadan düşmek

Rüyada yüksek bir binadan düşmek ayrılığın sandığından da uzun olacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine ve çevresindeki insanların da zarar görmesine sebep olacağına, sevilen bir kişi olunacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, neşeyi ve sağlığı bulacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek bir binadan düşmek gördüyseniz:

  • Sağılığınızı veya ticari konuları ilgilendiren başlıklar aniden kendi kendine düzelebilir.

Rüyada yüksek bina düşmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüksekten binadan düşmek geçiminin zor hale geleceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına tabir olunur.

Rüyada yüksek binalardan düşmek geleceğinin mutlulukla dolacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına işaret eder.

Rüyada çok yüksek binadan düşmek eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir binadan düşmek iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine işaret eder.

Rüyada yüksek binadan düşmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada binadan aşağı düşmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada binadan düşmek hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments