Rüyada yüksek bina düşmek

Rüyada yüksek bina düşmek istenmeyen bir yolculuğa, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, saygın biri olacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, talihinizin artacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bina düşmek gördüyseniz:

  • Gelirinizi müsrifçe harcamayın.

Rüyada çok yüksek binadan düşmek iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine inanılır.

Rüyada yüksek bir binadan düşmek geniş bir rızka kavuşacağına, zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek binalardan düşmek yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, günden güne kazancının artacağına inanılır.

Rüyada yüksekten binadan düşmek yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bina düşmek iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek binadan düşmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada binadan aşağıya düşmek rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine tabir olunur.

Rüyada binadan aşağı düşmek kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments