Rüyada bina merdiveni çıkmak

Rüyada bina merdiveni çıkmak işlerden yana başarılar elde edileceğine, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, geçim derdinin sona ereceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına işarettir.

Rüyada bina merdiveni çıkmak gördüyseniz:

  • Daha düne kadar sıkıntı veren olaylar işte kendiliğinden çözümleniyorlar.

Rüyada binada merdiven çıkmak güzelliklere rast gelineceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada binanın merdivenlerinden çıkmak kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Rüyada bina merdiveni çıkmak fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bina merdiveninden çıkmak işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada bina merdiveni görmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Rüyada bina merdiveni yıkamak maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, hayatının alt üst olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek binanın tepesine çıkmak zenginleşeceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine rivayet eder.

Rüyada yüksek bir binanın tepesine çıkmak umutlanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments