Rüyada bina merdiveninden çıkmak

Rüyada bina merdiveninden çıkmak eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bina merdiveninden çıkmak gördüyseniz:

  • Yakın dostlarınızı, sevdiğiniz kimseleri çağırarak kendi çevrenizde bulunmalısınız.

Rüyada bina merdiveninden çıkmak elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine tabir olunur.

Rüyada binada merdiven çıkmak sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, zengin bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada binanın merdivenlerinden çıkmak elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bina merdiveni çıkmak hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine delalet eder.

Rüyada bina merdiveni yıkamak rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına yorulur.

Rüyada bina merdiveni görmek projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine delalet eder.

Rüyada yüksek binanın çatısına çıkmak kurulu bir düzene sahip olacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok yüksek bir binaya çıkmak elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Tuba

Birkaç haftadır rüyamda çok eski ve yıkılmak üzere olan bir binada yaşayıp merdivenlerden inmeye ve çıkmaya çalıştığımı görüyorum. Her seferinde bina değişiyor ama yaptığım şey aynı. Merdivenler neredeyse çökecek gibi inerken korkuyorum ama alıştığımdan dolayı olağan dışı gelmiyor. Ayrıca bu yaşadığım harabelerde hep eski bir arkadaşım oturuyor. Bu rüyanın tabiri ne lütfen söyler misiniz? Şimdiden teşekkürler.