Rüyada tertemiz akan su görmek

Rüyada tertemiz akan su görmek büyük sorunlar yaşanacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, borçların kapanacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına inanılır.

Rüyada tertemiz akan su gördüyseniz:

  • Gayrimenkul, ev, ya da aile başlıklı konularda belli kuralların belirlenmesi gerekiyor olabilir.Bu alanda kendi fikirlerinizi ortaya koymanız durumunda olayların sizin istediğiniz şekilde ilerlemeye başlayacağını görebilirsiniz.

Rüyada tertemiz akan su görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada tertemiz su görmek evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tertemiz su birikintisi görmek mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine işaret etmektedir.

Rüyada dişlerini tertemiz görmek kişinin güzel işler yapacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada tertemiz suda yüzmek gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada tertemiz dere görmek bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, çok büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada tertemiz kar görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına işarettir.

Rüyada tertemiz ırmak görmek darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments