Rüyada akan su dere görmek

Rüyada akan su dere görmek başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, kişinin her daim iyi anılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akan su dere gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda kendi kararlarınızı bizzat kendiniz vermelisiniz.

Rüyada derede akan su görmek kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada dereden akan su görmek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada akan dereden su içmek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına ve borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Rüyada çok su akan dere görmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada su akan dere görmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına delalet eder.

Rüyada akan su dere görmek çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, rahat bir hayata başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada hızlı akan dere görmek elinin dara düşmeyeceğine, bazı operasyonlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada akan derede yüzmek çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments