Rüyada evin içinde akan su görmek

Rüyada evin içinde akan su görmek daha fazla gelir elde edeceğine, isabetli girişimlerde bulunacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, işinin ehli durumuna geleceğine inanılır.

Rüyada evin içinde akan su gördüyseniz:

  • Dostlar tarafından sevildiğinizi hissetmek onların yanında olmak size keyif verecek.

Rüyada evin içinde akan su görmek inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada akan su içinde yürümek sağlığın da bozulacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine tabir olunur.

Rüyada akan su içinde balık görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, birikiminin artacağına alamet eder.

Rüyada akan suyun içinde yürümek özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına alamet eder.

Rüyada akan suyun içinde olmak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada akan suyun içinden geçmek kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde su kuyusu görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada evin sular içinde görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments