Rüyada akan suyun yönünü değiştirmek

Rüyada akan suyun yönünü değiştirmek hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada akan suyun yönünü değiştirmek gördüyseniz:

  • Ani karar, hareket ya da tepkiler size zarar verebilir.

Rüyada akan suyun yönünü değiştirmek kalifiye elemanlar arasına gireceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yön değiştirmek ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına işarettir.

Rüyada suya yön vermek bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına delalet eder.

Rüyada üst yönetici görmek mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, ortalığın karışacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabayla ters yöne girmek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ters yönde namaz kılmak düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yöneticiler görmek ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine işaret eder.

Rüyada kendini yönetici görmek parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, huzursuzlukların veya sorunlu durumların çözülmesiyle beraber rüya sahibinin iş hayatında da kendisini çok iyi hissedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments