Rüyada akan bir dere görmek

Rüyada akan bir dere görmek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, yeni mallara kavuşacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine delalettir.

Rüyada akan bir dere gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya önemsediğiniz işlerde geçmişe dönük sıkıntılar ortadan kalkmaya başlayabilir veya eski şiddetini kaybedebilir.

Rüyada akan derede balık görmek kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada gür akan dere görmek en çetin zorlukların aşılacağına, her şeyin yenileceğine inanılır.

Rüyada akan dereden su içmek sıkıntılarını atlatacağına, terfi edeceğine inanılır.

Rüyada çok akan dere görmek zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına yorulur.

Rüyada çamurlu akan dere görmek ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada tersine akan dere görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ters akan dere görmek niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, kazancının bereketleneceğine delalettir.

Rüyada akan derede yürümek zayıflayacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments