Rüyada ters akan dere görmek

Rüyada ters akan dere görmek ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, yeni denemelerde bulunacağına, hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, rızkında ve malından olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ters akan dere gördüyseniz:

  • Ne yapacağınıza veya ne yapmayacağınıza siz karar vermelisiniz.

Rüyada ters akan dere görmek rızkının çeşitleneceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ters akan su görmek allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ters akan ırmak kazancın çoğalacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ters akan nehir görmek hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına delalettir.

Rüyada tersten akan su görmek manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada akan su dere görmek kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına alamet eder.

Rüyada çamur akan dere görmek eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, sıkıntılarını çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada gür akan dere görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, geçimin kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments