Rüyada çok akan dere görmek

Rüyada çok akan dere görmek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, çok kötü durumlara düşüleceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına yorulur.

Rüyada çok akan dere gördüyseniz:

  • Diğerlerinin planları ya da düzenlemeleri değişebilir.

Rüyada şiddetli akan dere görmek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada derede akan su görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, suç işleyeceğine yorulur.

Rüyada mavi akan dere görmek kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz akan dere görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına inanılır.

Rüyada akan dereden su içmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, düşmanından kurtulmaya işaret etmektedir.

Rüyada akan derede balık görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamur akan dere görmek onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada dereden akan su görmek sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments