Rüyada çamurlu akan dere görmek

Rüyada çamurlu akan dere görmek kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, kendisini allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada çamurlu akan dere gördüyseniz:

  • Başkaları mevcut planınıza sadık kalmanızı önerse de, farklı ilerlemeniz ya da düşünmeniz daha etkili sonuçlar doğurabilir.

Rüyada çamurlu akan dere görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına yorulur.

Rüyada çamur akan dere görmek neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada akan dereler görmek kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada hızlı akan dere görmek ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dereden akan su görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Rüyada bulanik akan dere görmek tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada akan derede yıkanmak endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akan dereden su içmek sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments