Rüyada tersine akan dere görmek

Rüyada tersine akan dere görmek sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların üstesinden geleceğine, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına işarettir.

Rüyada tersine akan dere gördüyseniz:

  • Sırlarınız açığa çıkabilir ya da sırlarınızı paylaştığınız kişiler sizde huzursuzluk yaratabilir.

Rüyada tersine akan dere görmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına delalet eder.

Rüyada tersine akan su görmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine işarettir.

Rüyada tersine akan sel görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, yakın çevresinin iyi gününden de, kötü gününden de geri duracağına inanılır.

Rüyada tersine akan nehir görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, dünyasının bir anda değişeceğine rivayet eder.

Rüyada nehirde tersine yüzmek aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına inanılır.

Rüyada camide kıblenin tersine namaz kılmak büyük borçlara girmeyeceğine, külfetinin ve yükünün artacağına yorulmaktadır.

Rüyada suyun tersine yüzmek sıkıntıların biteceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kıblenin tersine namaz kılmak maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments