Rüyada bilgisayarda konuşmak

Rüyada bilgisayarda konuşmak çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, işi ile gündeme geleceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına işaret eder.

Rüyada bilgisayarda konuşmak gördüyseniz:

  • Aynı hataları tekrarlamadan önce geçmişte yaşananları hatırlamanızda fayda var.

Rüyada bilgisayarda konuşmak tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada bilgisayardan konuşmak başarıların her geçen gün çoğalacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine alamet eder.

Rüyada bilgisayarın içine girmek karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına delalettir.

Rüyada bilgisayar dükkanı görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bilgisayarı kaybetmek sorunlarının son bulacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bilgisayar ekran görmek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada bilgisayar kablosu görmek aklını başına toplamazsa uzun süre maddi problemlerle uğraşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına delalettir.

Rüyada hediye bilgisayar almak üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments