Rüyada bilgisayar dükkanı görmek

Rüyada bilgisayar dükkanı görmek elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, başarısızlığa düşüleceğine, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, saygın bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada bilgisayar dükkanı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin tartışmacı veya uzlaşmaya yanaşmayan tavırlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada bilgisayar dükkanı görmek kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bilgisayara yazı yazmak kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada birden fazla bilgisayar görmek sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine inanılır.

Rüyada bilgisayarı kırmak haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine delalet eder.

Rüyada bilgisayar kaybetmek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada bilgisayarı kapatmak azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine delalet eder.

Rüyada bilgisayarda konuşmak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına işaret eder.

Rüyada yeni bilgisayar almak arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments