Rüyada bilgisayardan konuşmak

Rüyada bilgisayardan konuşmak yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine tabir olunur.

Rüyada bilgisayardan konuşmak gördüyseniz:

  • Konu her ne olursa olsun kadere güvenin.

Rüyada bilgisayarda konuşmak büyük paralar kazanılacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bilgisayardan konuşmak eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına inanılır.

Rüyada bilgisayarın çalındığını görmek her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bilgisayar alındığını görmek evlatlarının hayırlı olacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine inanılır.

Rüyada bilgisayar oyunu oynadığını görmek hilekar ve zayıf tanıdığa, ismini herkese duyuracağına tabir olunur.

Rüyada bilgisayar kablosu görmek stres ve sinirden uzak durulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bilgisayar değiştirmek yeni adımlar atacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına delalet eder.

Rüyada bilgisayarda yazı yazdığını görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments