Rüyada bilezik saymak

Rüyada bilezik saymak kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine işaret eder.

Rüyada bilezik saymak gördüyseniz:

  • Tepki vermeden önce kendinize zaman tanıyın.

Rüyada altın bilezik saymak hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilezik saymak garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı işaret eder.

Rüyada büyük altın saymak keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, sevdiklerinin hep yanında olacağına delalettir.

Rüyada mezar saymak atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının para saydığını görmek üzüntülerin sevince döneceğine ve hem aile için hem sosyal çevre için güzel sürprizler yapılacağına, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada ben saymak rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine yorulur.

Rüyada ceviz saymak patron koltuğuna geçeceğine, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada geriye doğru saymak kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments