Rüyada mezar saymak

Rüyada mezar saymak çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, kazancın günden güne artacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, sıkılacağı bir haber almaya, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine alamet eder.

Rüyada mezar saymak gördüyseniz:

  • İlerlemenizi sağlayabilecek, kaçınılması veya reddedilmesi zor teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada mezar saymak büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, kalbindeki kuşkulardan arınacağına işaret etmektedir.

Rüyada diş saymak çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada taş saymak hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine işarettir.

Rüyada para saydığını görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine yorulur.

Rüyada dolar saymak zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine yorulmaktadır.

Rüyada mandal saymak daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada altın ve para saymak uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına alamet eder.

Rüyada madeni para saymak iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments