Rüyada bileklik taktığını görmek

Rüyada bileklik taktığını görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada bileklik taktığını gördüyseniz:

  • Yaşamsal kararlarınız devreye girebilir.

Rüyada altın bileklik taktığını görmek kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine delalet eder.

Rüyada bileklik taktığını görmek ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gümüş bileklik almak parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın bileklik takmak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, işlerden hayır gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada boncuktan bileklik görmek çekilen zahmetin sona ereceğine, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına delalettir.

Rüyada bileklik takmak mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına yorulur.

Rüyada mavi boncuklu bileklik takmak üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına delalettir.

Rüyada boncuk bileklik takmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments