Rüyada gümüş bileklik almak

Rüyada gümüş bileklik almak kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada gümüş bileklik almak gördüyseniz:

  • Belli bir konuya yaklaşabilmek veya belli bir alanda ilerlemek için neler yapabileceğinizi gözden geçirmeli, gerekirse eski örneklemeleri ya da yöntemleri geride bırakmalısınız.

Rüyada gümüş bileklik bulmak daha isabetli kararlar alacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada gümüş bileklik çalmak işlerinin azalacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada gümüş bileklik görmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gümüş bileklik almak çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada gümüş bileklik hediye almak esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın ve gümüş bileklik görmek rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada isim yazılı bileklik görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine delalet eder.

Rüyada mavi bileklik takmak zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments