Rüyada bileklik bulmak

Rüyada bileklik bulmak hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, iş konusunda bir ortaklık kuracağına, zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, aksiliklerin aşılacağına, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada bileklik bulmak gördüyseniz:

  • Birçok konuda, arkadaşlarınızdan destek görmeniz mümkündür.

Rüyada bileklik bulmak daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, variyetini çoğaltacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın bileklik bulmak hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine inanılır.

Rüyada gümüş bileklik bulmak ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine inanılır.

Rüyada bileklik kaybetmek beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolye ve bileklik görmek kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, bolluğun ve bereketin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın bileklik taktığını görmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, haksızlığa, fenalığa, kötülüğe uğramadan yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boncuklu bileklik almak onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz bileklik görmek başarılı bir kişi olacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments