Rüyada bilek kestiğini görmek

Rüyada bilek kestiğini görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, kazalara ve belalara yakın duracağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, sevilen bir işe ortak olunacağına, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada bilek kestiğini gördüyseniz:

  • Mevcut gelişmeler ilişkilerinizin dayanağının değişmesi anlamına geliyor, hazırlıklı olmalısınız.

Rüyada bilek kestiğini görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, hastalıkların uzak duracağına alamet eder.

Rüyada başkasının bileklerini kestiğini görmek nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada arkadaşının bileklerini kestiğini görmek ekmek kapılarının kapanacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına işaret eder.

Rüyada birinin bileklerini kestiğini görmek arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine rivayet eder.

Rüyada bileklerini kestiğini görmek itibarın ve makamın yükseleceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine alamet eder.

Rüyada bileklerinin kesildiğini görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada bilekte yara görmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada bilek öpmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine delalet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments