Rüyada bilek öpmek

Rüyada bilek öpmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına işaret eder.

Rüyada bilek öpmek gördüyseniz:

  • Seyahat esnasında romantik fırsatlar yakalama ihtimaliniz var.

Rüyada bilek öpmek aile huzurunu sağlamak için daha çok çaba sarf edeceğine, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine işarettir.

Rüyada bilekten tutmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına delalettir.

Rüyada bilek güreşi görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada el bileklerinin kesildiğini görmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, zor bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada bilekten kan aldırmak yükseleceğine, atılım yapacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada bilek kesilmesi görmek iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının bileklerini kestiğini görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada bilek kesmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments