Rüyada başkasının bileklerini kestiğini görmek

Rüyada başkasının bileklerini kestiğini görmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, hastalıklarını yeneceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının bileklerini kestiğini gördüyseniz:

  • Seyahatler veya bazı diyaloglar yeni fırsatlara neden olabilir.

Rüyada arkadaşının bileklerini kestiğini görmek inancından sapacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilek kestiğini görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, adımlarını daha sağlam atacağına delalettir.

Rüyada başkasının bileklerini kestiğini görmek işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin bileklerini kestiğini görmek kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına yorulur.

Rüyada bileklerini kestiğini görmek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayak bileklerinin kesildiğini görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bilek güreşi yapmak evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına alamet eder.

Rüyada bilekte yara görmek ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments