Rüyada bi kızı istemeye gelmek

Rüyada bi kızı istemeye gelmek verimli ve bereketli işler yapacağına, bebek sahibi olunacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada bi kızı istemeye gelmek gördüyseniz:

  • Özel bilgilerinizi paylaşmamalısınız.

Rüyada kızını istemeye geldiklerini görmek hayır getirecek işlere girileceğine, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına yorulur.

Rüyada kızı istemeye gelmek yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada bi kızı istemeye gelmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada bir kızı istemeye gelmek uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişinin istemeye geldiğini görmek umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına inanılır.

Rüyada birinin istemeye geldiğini görmek tüm sıkıntıların giderileceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini istemeye geldiklerini görmek ekmeğinin çoğalacağına, kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kendini istemeye geldiğini görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments