Rüyada kızını istemeye geldiklerini görmek

Rüyada kızını istemeye geldiklerini görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına inanılır.

Rüyada kızını istemeye geldiklerini gördüyseniz:

  • Maddi anlamda sahip olduğumuz şeylere veya değerli eşyalarımıza sahip çıkmamız gerekebilir.

Rüyada bi kızı istemeye gelmek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada kızını istemeye geldiklerini görmek kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kızı istemeye gelmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızı istemeye gelmek çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli birini istemeye gelmek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada evli kadını istemeye gelmek dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beni istemeye geldiklerini görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine işaret eder.

Rüyada seni istemeye geldiklerini görmek kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Nurgül Kara

Yaklaşık 1 sene önce kızıma talip olan bir aile vardı biz büyükler olarak yemek yedik tanışmak için.sonrasında işte kızım onayladı tanıştılar buluştular ama ne yazıkki o iş olmadı. Ben bugün rüya gördüm kızımı o aile istemeye geldi yemek yiyoruz mutluyuz damadım ben kızınızı alıcam diyor. Acaba tekrar bir araya mı gelicekler mi rüyam bunun işareti miydi ? Zaten bundan 1 kaç haftadır sürekli bu konu hakkında rüyalar görüyorum bir barışma var rüyalarımda..