Rüyada bi kızı dövmek

Rüyada bi kızı dövmek arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, malların artacağına delalet eder.

Rüyada bi kızı dövmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili konuları dikkatle ele almalısınız.

Rüyada küçük kızı dövmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına alamet eder.

Rüyada kızını dövdüğünü görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına yorulur.

Rüyada bir kızı dövdüğünü görmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına yorulur.

Rüyada bi kızı dövmek eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada kızı dövmek rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına delalet eder.

Rüyada babasının kızını dövdüğünü görmek hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada anne kızını dövmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine işaret eder.

Rüyada öz kızını dövmek belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments