Rüyada beyaz ve yeşil muhabbet kuşu görmek

Rüyada beyaz ve yeşil muhabbet kuşu görmek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, yenileceğine, şifa bulacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, herkesin yardımına koşacağına, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz ve yeşil muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Geri dönülmez yollara girebilirsiniz.

Rüyada beyaz ve yeşil muhabbet kuşu görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, geleceğine bakacağına delalet eder.

Rüyada yeşil mavi muhabbet kuşu görmek dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil yavru muhabbet kuşu görmek birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil renkli muhabbet kuşu görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada mavi ve yeşil muhabbet kuşu görmek yaptığı her işle adından söz ettireceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine işarettir.

Rüyada mavi yeşil muhabbet kuşu görmek pişman olacağı şeyler yapacağına, amacına ulaşabileceğine tabir olunur.

Rüyada sarı yeşil muhabbet kuşu görmek hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Rüyada yeşil muhabbet kuşu tutmak kazancın günden güne düşeceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments