Rüyada yeşil renkli muhabbet kuşu görmek

Rüyada yeşil renkli muhabbet kuşu görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil renkli muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Egonuz veya zor bir ilişkiniz her zaman yapmak istediğiniz bir şeyi unutturabilir.

Rüyada yeşil renk muhabbet kuşu görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli muhabbet kuşu görmek kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına işaret eder.

Rüyada sarı renkli muhabbet kuşu görmek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına inanılır.

Rüyada sarı renk muhabbet kuşu görmek sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına inanılır.

Rüyada renkli muhabbet kuşu görmek işlerinin de hal yoluna gireceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı renkte muhabbet kuşu görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi renk muhabbet kuşu görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, elinde avucunda olanı yitireceğine alamet eder.

Rüyada mavi renkli muhabbet kuşu görmek iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments