Rüyada mavi yeşil muhabbet kuşu görmek

Rüyada mavi yeşil muhabbet kuşu görmek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi yeşil muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Gözler üzerinizde olabilir.

Rüyada mavi ve yeşil muhabbet kuşu görmek onun tarafından haksızlığa ya da iftiraya uğrayacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil mavi muhabbet kuşu görmek daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada mavi yeşil muhabbet kuşu görmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada yeşil ve mavi muhabbet kuşu görmek keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi renkte muhabbet kuşu görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına yorulur.

Rüyada mavi renk muhabbet kuşu görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada mavi beyaz muhabbet kuşu görmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına rivayet eder.

Rüyada mavi muhabbet kuşu sevmek malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments