Rüyada yeşil mavi muhabbet kuşu görmek

Rüyada yeşil mavi muhabbet kuşu görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına işarettir.

Rüyada yeşil mavi muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Geçmişten tanıdığınız kişilerle ilgili konulara takılıp kalmanın bir yararı olmayabilir.

Rüyada mavi yeşil muhabbet kuşu görmek kazancın allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, bir sebeple içine düştüğü durumlardan ve sorunlardan kurtulamayacağına işaret eder.

Rüyada mavi ve yeşil muhabbet kuşu görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yeşil mavi muhabbet kuşu görmek kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil ve mavi muhabbet kuşu görmek kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada mavi muhabbet kuşu sevmek planların boşa gideceğine, hataların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada mavi muhabbet kuşu yakalamak sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan allah’ın yardımı ile kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kafeste mavi muhabbet kuşu görmek sıkıntılarının biteceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi ve beyaz muhabbet kuşu görmek huzur dolu günler geçireceğine, işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments