Rüyada yeşil muhabbet kuşu tutmak

Rüyada yeşil muhabbet kuşu tutmak yardım edeceğine, bir sıkıntıya girmeye, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, el üstünde tutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil muhabbet kuşu tutmak gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren konularda meydana gelen beklenmedik gelişmeler dikkatinizi çekebilir.

Rüyada yeşil muhabbet kuşu tutmak dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına işarettir.

Rüyada muhabbet kuş tutmak sağlığın günden güne iyiye gideceğine, yalnız kalmak isteyeceğine delalettir.

Rüyada muhabbet kuşunu elinde tutmak iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine işaret eder.

Rüyada elinde muhabbet kuşu tutmak ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada mavi muhabbet kuşu tutmak eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunu tutmak yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renk muhabbet kuşu görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renkli muhabbet kuşu görmek sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments