Rüyada sarı yeşil muhabbet kuşu görmek

Rüyada sarı yeşil muhabbet kuşu görmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, büyük zorluklar yaşayacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, problemleri teker teker çözeceğine işaret eder.

Rüyada sarı yeşil muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Bazı konularda risk alıyor olabilirsiniz.

Rüyada sarı yeşil muhabbet kuşu görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına, birçok kişinin dikkatini çekeceğine ve bu sayede birbiri üstüne iş teklifi alacağına delalet eder.

Rüyada sarı renkli muhabbet kuşu görmek elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı muhabbet kuşu görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına işarettir.

Rüyada sarı renkte muhabbet kuşu görmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada sarı muhabbet kuşu yakalamak atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, büyük özgüven kazanacağına delalet eder.

Rüyada sarı ve mavi muhabbet kuşu görmek şansının ve bahtının açık olacağına, rütbe alacağına yorulur.

Rüyada sarı renk muhabbet kuşu görmek nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı muhabbet kuşları görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments