Rüyada beyaz ve siyah tavşan görmek

Rüyada beyaz ve siyah tavşan görmek rızkın genişleyeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, yüzünün hep güleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz ve siyah tavşan gördüyseniz:

  • Hayata basit şekilde yaklaşmalısınız.

Rüyada siyah ve beyaz tavşan görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, malının da hiç olacağına inanılır.

Rüyada beyaz ve siyah tavşan görmek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah beyaz tavşan görmek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah tavşan yakalamak yuva kuracağına, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde siyah tavşan görmek rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah tavşan görmek yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada siyah tavşan ölüsü görmek onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada büyük siyah tavşan görmek iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments