Rüyada beyaz turp görmek

Rüyada beyaz turp görmek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz turp gördüyseniz:

  • Maddi açıdan istikrar sağlanabilir.

Rüyada beyaz turp görmek hastalıkların iyileşeceğine, hastalıklarının da şifasını bulacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz turp yemek malından ve parasından kaybedeceğine, huzurlu bir insan olacağına delalet eder.

Rüyada tatlı turp yemek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına alamet etmektedir.

Rüyada turp yediğini görmek isabetli girişimlerde bulunacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada mor turp görmek yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada turp ekmek endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine işarettir.

Rüyada turp tarlası görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada turp otu görmek başarısının ve mutluluğunun artacağına, kişinin çok büyük girişimlerde bulunup alnının akı ile başarıya ulaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments