Rüyada mor turp görmek

Rüyada mor turp görmek huzurunun yerinde olacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine, tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına rivayet eder.

Rüyada mor turp gördüyseniz:

  • Belli bir plan ya da uygulamayla ilgili ipuçları kendisini gösterebilir.

Rüyada mor turp görmek elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine delalettir.

Rüyada turp kesmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada turp otu görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada turp tarlası görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada turp yediğini görmek yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına işaret eder.

Rüyada turp almak borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, hasta olacağına delalet etmektedir.

Rüyada turp salatası görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, geleceğin güzel olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara turp görmek işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, dış ticarete atılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments