Rüyada turp otu görmek

Rüyada turp otu görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, onları gücendireceğine, kazancının tükenmeyeceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına, kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine inanılır.

Rüyada turp otu gördüyseniz:

  • Israrla yol göstermeye çalışmaktan vazgeçmenizde fayda var.

Rüyada turp otu görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına işarettir.

Rüyada siyah turp görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına işaret eder.

Rüyada turp ekmek ruhen rahatlığa erileceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine inanılır.

Rüyada turp suyu içmek sağlam bir kariyer edineceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada yeşil turp görmek bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz turp görmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mor turp görmek şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, dertlerin dermanının bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada turp yemek beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments