Rüyada turp tarlası görmek

Rüyada turp tarlası görmek refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, ancak allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, içine kapanacağına, ne yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada turp tarlası gördüyseniz:

  • Etrafınızdaki bazı kişiler size iyi olduklarını düşündükleri tavsiye, fikir ya da önerilerde bulunabilir.

Rüyada turp tarlası görmek bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada turp yemek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada turp suyu içmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, büyük ve önemli bir kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil turp görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına delalet eder.

Rüyada turp görmek yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada turp kesmek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada havuç ve turp görmek mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kara turp görmek yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments