Rüyada turp yediğini görmek

Rüyada turp yediğini görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına alamet eder.

Rüyada turp yediğini gördüyseniz:

  • Mükemmellik arayışı zaferle sonuçlanabilir.

Rüyada turp yediğini görmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada turp topladığını görmek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada turp kesmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada turp görmek işlerinin açılıp kazancının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine delalet etmektedir.

Rüyada topraktan turp çıkarmak kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kocaman turp görmek onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine, sevinçli bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada havuç turp görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine ve çok hayırlı bir evlada sahip olacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil turp görmek kendine çeki düzen vereceğine, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments