Rüyada beyaz güvercin yakalamak

Rüyada beyaz güvercin yakalamak uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, geleceğine, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, çok daha mutlu olunacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz güvercin yakalamak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sınırların belirlenmesi ya da mesafeler konulması gerekiyor olabilir.

Rüyada beyaz güvercin yakaladığını görmek yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, dertleşerek moral bulacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz güvercin yakalamak bir sebeple rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güvercinler yakalamak evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, tatil ya da dünya turuna çıkacağına yorulur.

Rüyada renkli güvercin yakalamak gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada güvercin yakalamak ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine inanılır.

Rüyada gri güvercin yakalamak hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, saygınlık göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercin yakaladığını görmek insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kahverengi güvercin yakalamak iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, biraz dinleneceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments