Rüyada beyaz renkte kedi görmek

Rüyada beyaz renkte kedi görmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz renkte kedi gördüyseniz:

  • İlgisiz veya önemsiz bir işle uğraşırken, aklınıza belli bir hedefinize ulaşmanızı sağlayacak ya da belli konulara daha derinlikli yaklaşmanıza yardım edecek fikirler gelebilir.

Rüyada beyaz renk kedi görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz renkli kedi görmek evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz renkte kedi görmek kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, kederinin dağılacağına inanılır.

Rüyada siyah beyaz renkli kedi görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli kedi görmek şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına işaret eder.

Rüyada mavi renkte kedi görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, olumlu değişiklikler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil renkli kedi görmek hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments