Rüyada siyah beyaz renkli kedi görmek

Rüyada siyah beyaz renkli kedi görmek patron koltuğuna yükseleceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, çok iyi mevkilere geleceğine, bilmediği duyguları tadacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz renkli kedi gördüyseniz:

  • Uzun zamandır ertelediğiniz doktorla randevunuzu da artık geciktirmeyin.

Rüyada siyah beyaz renkli kedi görmek çok iyi işler ortaya konacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah renkli kedi görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz renkli kedi görmek özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına, onlara karşı zafer kazanacağına işarettir.

Rüyada beyaz renk kedi görmek ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz renkte kedi görmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına delalettir.

Rüyada siyah beyaz renk görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah beyaz renkli yılan görmek sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments