Rüyada beyaz ördek yakalamak

Rüyada beyaz ördek yakalamak olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada beyaz ördek yakalamak gördüyseniz:

  • Duygularınızın bilinir olması olsılığı yüksek veya siz duygularınızı göstermek istiyorsunuz.

Rüyada beyaz ördek yakalamak yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra allah’ın izni ile şifa bulacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına delalettir.

Rüyada yeşil başlı ördek yakalamak insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada yavru ördek yakalamak bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına tabir olunur.

Rüyada ördek yavrusu yakalamak böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, çok mutlu günler geçireceğine, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına inanılır.

Rüyada suda ördek yakalamak hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine işaret eder.

Rüyada uçan ördek yakalamak gözden düşeceğine, ayıplanacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine yorulur.

Rüyada canlı ördek yakalamak çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine işarettir.

Rüyada yabani ördek yakalamak özel hayatının da yolunda gideceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments