Rüyada beyaz örtü sermek

Rüyada beyaz örtü sermek çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder rüyada felaketten kaçmak büyük üzüntüler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada beyaz örtü sermek gördüyseniz:

  • Çizginizi bozmamalısınız.

Rüyada beyaz örtü sermek düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, insanları sakinleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yere beyaz örtü sermek güllük gülistanlık olacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yere örtü sermek anne babanın hayır dualarının alınacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada masaya örtü sermek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına delalettir.

Rüyada yeşil örtü sermek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada masa örtüsü sermek kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına alamet eder.

Rüyada yatak örtüsü sermek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine işarettir.

Rüyada yatağa beyaz çarşaf sermek işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments