Rüyada masa örtüsü sermek

Rüyada masa örtüsü sermek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, güzel bir hayatı olacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına yorulmaktadır.

Rüyada masa örtüsü sermek gördüyseniz:

  • Temkinli olmanız gerekiyor.

Rüyada masa örtüsü sermek ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada masaya örtü sermek mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada yere beyaz örtü sermek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatak örtüsü sermek sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine işarettir.

Rüyada yeşil örtü sermek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz örtü sermek ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına yorulur.

Rüyada yere örtü sermek ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kirli masa örtüsü görmek yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments