Rüyada yatak örtüsü sermek

Rüyada yatak örtüsü sermek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ister istemez başının belaya gireceğine işaret eder.

Rüyada yatak örtüsü sermek gördüyseniz:

  • Bir yolculuk yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada yatak örtüsü sermek bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada masa örtüsü sermek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına rivayet eder.

Rüyada yere örtü sermek zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine inanılır.

Rüyada yere beyaz örtü sermek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz örtü sermek sıkıntılarının artacağına, çeşitleneceğine yorulur.

Rüyada yeşil örtü sermek kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada masaya örtü sermek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dışarıya yatak sermek yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments