Rüyada masaya örtü sermek

Rüyada masaya örtü sermek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, sırtını hak yoluna ve allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, şansızlığın kırılacağına, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada masaya örtü sermek gördüyseniz:

  • Yaşamsal gelirlerinizi arttırmak veya iş hayatınızı yenilemek için lüzumlu değişiklikleri yapmanız gerekiyor.

Rüyada masa örtüsü sermek zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine tabir olunur.

Rüyada masaya örtü sermek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, büyük zorluklar geçireceğine delalet eder.

Rüyada yeşil örtü sermek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada yatak örtüsü sermek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada yere beyaz örtü sermek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına yorulur.

Rüyada yere örtü sermek refaha erişileceğine, hayırla yad etmeye işaret eder.

Rüyada beyaz örtü sermek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada masa örtüsü yıkamak eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments