Rüyada yeşil örtü sermek

Rüyada yeşil örtü sermek zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, işlerini tek başına yöneteceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada yeşil örtü sermek gördüyseniz:

  • Etrafınızda olan biten şeylere yakından bakmanızda fayda var.

Rüyada yeşil örtü sermek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada yatak örtüsü sermek esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, kurtuluşu bulacağına delalettir.

Rüyada beyaz örtü sermek girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, sonra kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada masa örtüsü sermek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada masaya örtü sermek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yere örtü sermek büyük bir ortaklığa girileceğine, isabetli kararlar alacağına delalettir.

Rüyada yere beyaz örtü sermek büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, hasta ve zor geçireceğine tabir olunur.

Rüyada eve yeşil halı sermek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments